Kennis van regelgeving en realisatie van de daadwerkelijke installatie.

Vanaf 1 januari 2021 geldt voor alle nieuwbouw projecten – zowel woningbouw als utiliteitsbouw – dat vergunningsaanvragen moeten voldoen aan de eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG).

Als aannemer hoefde u tot nu toe maar aan één eis te voldoen: de EPC van 0,4. Vanaf 2021 zult u aan alle drie de BENG eisen moeten voldoen. Daarom zoekt u deskundige subcontractors die u kunnen helpen te voldoen aan de duurzaamheidseisen van uw volgende project.

Geotherm heeft de kennis en ervaring in huis om aan de duurzaamheidseisen van uw project te voldoen zonder dat de esthetische- en comfortwensen van de klant in het gedrang komen. Daarnaast bieden wij u één aanspreekpunt tijdens het gehele project en passen wij onze werkwijze volledig aan op die van u. We werken met de laatste software, zodat het werkproces optimaal verloopt en faalkosten beperkt blijven.

Een stabiele factor

Geotherm Energy Systems is onderdeel van het familiebedrijf Heinen & Hopman Engineering B.V. Uit de Dun & Bradstreet Rating 1 score blijkt de hoge kredietwaardigheid van dit bedrijf. Zo kunt u er zorgeloos op vertrouwen dat wij gedurende de gehele contractduur van uw project onze beloftes kunnen waarmaken.

Waar kunnen we u mee helpen?

  De referenties waar we trots op zijn.

  Filter

  Moermansk Kantoorpanden

  9 september 2020
  Bekijk alle referenties

  Wij zijn er ook voor

  Installateurs
  Ontdek meer
  Projectontwikkelaars
  Ontdek meer
  Gebouweigenaren
  Ontdek meer

  Onze klanten

  Onze nazorg

  Service

  Onderhoud
  Instandhouding
  Beheer & Monitoring