Wij helpen u Energielabel C voor 2023 te behalen.

Kantoren zijn verplicht om in 2023 minimaal Energielabel C te hebben. Voldoet het gebouw niet op 1 januari 2023, dan mag het niet meer als kantoor gebruikt worden.

Wij kunnen u helpen door in kaart te brengen welk energielabel uw gebouw nu heeft en we adviseren u welke stappen ondernomen moeten worden om op tijd te voldoen aan de eisen van Energielabel C. We maken een quickscan van de benodigde installatie en voeren een constructieberekening uit.

Het RVO maakte in augustus 2020 bekend dat nog ruim 7.000 kantoren een rood label (D t/m G) hebben. Voor veel eigenaren begint de tijd te dringen. Wacht dan ook niet te lang met actie ondernemen, want de kans is groot dat er een schaarste aan installateurs ontstaat wanneer al deze kantoren tegelijkertijd Energielabel C willen behalen.

Snelle stap naar Energielabel C

Een snelle stap om aan de eisen van Energielabel C te voldoen is het aanschaffen van een PV installatie. Bovendien is deze oplossing het minst ingrijpend, omdat hij uitgevoerd kan worden zonder dat het bedrijfsproces verstoord wordt.

ISDE Subsidie & Energie-investeringsaftrek

Ondernemers kunnen profiteren van de ISDE subsidie voor de aanschaf van warmtepompen. Voor warmtepompen ligt het indicatieve subsidiebedrag tussen de € 500,- en € 2.500,-. Daarnaast kunnen ondernemers die investeren in energiezuinige technieken gebruik maken van de regeling Energie-investeringsaftrek (EIA). Voor uw investering kunt u met deze regeling 45% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst.

Waar kunnen we u mee helpen?

  De referenties waar we trots op zijn.

  Filter

  Hapam

  30 september 2020

  Liebherr

  9 september 2020

  Hoofdkantoor Lidl

  7 april 2020
  Bekijk alle referenties

  Wij zijn er ook voor

  Projectontwikkelaars
  Ontdek meer
  Aannemers
  Ontdek meer
  Installateurs
  Ontdek meer

  Onze klanten

  Onze nazorg

  Service

  Onderhoud
  Instandhouding
  Beheer & Monitoring