Geotherm Energy Systems. Het duurzame alternatief.

Hoofdkantoor Hapam

Hapam B.V. is een onafhankelijk producent van hoogspanningsscheiders en aardingsschakelaars voor buiten en binnen gelegen verdeelstations.  Hapam B.V. heeft meer dan 120.000 scheiders geleverd, in meer dan 100 landen over de gehele wereld. Een groot aantal van deze scheiders is al meer dan 50 jaar in bedrijf.

Hapam B.V. werkt vanuit een modern en goed uitgerust bedrijfspand, dat onlangs is uitgebreid om de productiecapaciteit te verhogen. Het bedrijf produceert scheiders en aardingsschakelaars met efficiënte, computergestuurde processen om zo aan de huidige marktvraag te voldoen.

Onze oplossing

1870 stuks zonnepanelen van 260 Wp zorgen voor een piekvermogen van 486,2 kW. 15 stuks SMA omvormers STP 25000 transformeren dit tot wisselspanning. De flat-fix montageset zorgt voor een laag gewicht op het dak en de nieuwe witte dakbedekking zorgt voor een optimaal rendement.

Duurzame energievoorziening nodig?

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden

Met onze quickscan en constructieberekening weet u zeker dat uw dak geschikt is voor de installatie en bent u gegarandeerd van een optimale opbrengst.

Jeroen in 't AnkerProjectmanager