Een financieel stabiele partner met meer dan 20 jaar ervaring.

Vanaf 1 januari 2021 geldt voor alle nieuwbouw projecten – zowel woningbouw als utiliteitsbouw – dat vergunningsaanvragen moeten voldoen aan de eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG).

Vastgoedontwikkelaars staan door het verplicht gasloos bouwen voor grote uitdagingen. Een geïntegreerd duurzaam energiesysteem is complex en kostbaar en er is een enorm tekort aan boor- en installatiecapaciteit.

Geotherm biedt uitkomst. Niet alleen hebben wij al 23 jaar ervaring met duurzame energiesystemen, als subcontractor bieden wij u één aanspreekpunt voor alles wat er bij komt kijken om uw project gasloos op te leveren. Van systeemontwerp, hulp bij financiering en vergunningaanvragen tot het boren van de bron en de installatie van het systeem.

Ontzorgen noemen wij dat.

Een stabiele factor

Geotherm Energy Systems is onderdeel van het familiebedrijf Heinen & Hopman Engineering B.V. Uit de Dun & Bradstreet Rating 1 score blijkt de hoge kredietwaardigheid van dit bedrijf. Zo kunt u er zorgeloos op vertrouwen dat wij gedurende de gehele contractduur van uw project onze beloftes kunnen waarmaken.

Waar kunnen we u mee helpen?

  De referenties waar we trots op zijn.

  Filter

  Ranzijn

  9 september 2020

  ICOON Vathorst

  9 september 2020

  More Appartementen

  9 maart 2020
  Bekijk alle referenties

  Wij zijn er ook voor

  Installateurs
  Ontdek meer
  Aannemers
  Ontdek meer
  Gebouweigenaren
  Ontdek meer

  Onze klanten

  Onze nazorg

  Service

  Onderhoud
  Instandhouding
  Beheer & Monitoring