Zonne-energie

Verbeter uw Energielabel met onze Top Performer zonnepanelen

Een plan op maat.

Een zonne-installatie is de snelste oplossing om op tijd aan de eisen van Energielabel C te voldoen. Bovendien is de installatie niet ingrijpend en wordt het bedrijfsproces niet verstoord.

Geotherm helpt u met een plan op maat voor uw bedrijfspand. We kijken naar de energiebehoefte, de dakconstructie en we kunnen u adviseren bij het aanvragen van subsidies. Natuurlijk worden onze Top Performer zonnepanelen geplaatst door top installateurs. Wij werken uitsluitend met onze eigen gecertificeerde monteurs.

Een hoog rendement

Onze zonnepanelen hebben een rendement van minimaal 16%, gebaseerd op een zoninstraling van 1000 watt per vierkante meter. De capaciteit verschilt per zonnepaneel. Zo hebben wij in ons assortiment bijvoorbeeld polykristallijne (blauwe) en monokristallijne (zwarte) zonnepanelen. De polykristallijne zonnepanelen hebben een capaciteit van 275 Wp en de monokristallijne een capaciteit van 300 Wp.

Waarom Geotherm?

  • Hoog rendement, snel terugverdiend
  • Vakkundige installatie
  • DNV GL ‘Top Performer’ zonnepanelen
  • Geregistreerd Solar Specialist

Zonne-energie producten

Zonnepanelen
Meer informatie
Omvormers
Meer informatie
Montagesets
Meer informatie

Phono solar: "Top performer"

Wij willen onze klanten enkel de hoogste kwaliteit bieden. Om de kwaliteit en de prestaties van verschillende zonnepanelenfabrikanten te beoordelen, onderzocht DNV GL de prestaties van negentien merken in de 2019 Solar PV Module Reliability Scorecard.

Bekijk de onderzoeksresultaten

Registered Solar specialist

Geotherm is geregistreerd Solar-Specialist. Onze Solar-Specialist heeft een opleiding gevolgd gericht op het kunnen geven van een goed onderbouwd advies en het leveren van de best renderende zonne-energie systemen.

Bekijk assortiment

Levensduur & Garantie

Op onze zonnepanelen zit een fabrieksgarantie van 10 jaar. Voor omvormers is dit per aanbieder verschillend. Deze garantie nemen wij uiteraard over. Belangrijk bij zulke lange garantietermijnen is dat het bedrijf dat u garantie biedt stabiel is en ook nog bestaat over deze periode. Wij hebben zorgvuldig onze fabrikanten geselecteerd op deze eisen en staan zelf uiteraard ook garant.

Storingen of problemen? Waar kunnen we je mee helpen?

Bel ons

Ma t/m vr van 9:00 – 17:00 bereikbaar.

Mail ons

Binnen 1 werkdag antwoord.

De referenties waar we trots op zijn.

Filter

Hapam

30 september 2020

Ranzijn

9 september 2020

Liebherr

9 september 2020

ICOON Vathorst

9 september 2020

Hoofdkantoor Lidl

7 april 2020
Bekijk alle projecten

Bekijk ook